Hoptimisterne

Velkommen til Hoptimesterne.

Gruppen består af 6 dagplejere.

Helle Toft,  Joan Jensen, Malene Buus Jensen, Birgitte Vittrup, Annette MadsenAnn Klitgaard 

Vi har heldagslegestue 1 dag hver anden uge. Heldagslegestuen ligger i Hedelundsgade i forlængelse af gæstehuset. Vi har her nogle rigtige dejlige lokaler med tilhørende stor legeplads. Samtidig med at huset har en central logistik, som vil give muligheder for div. turer ud af huset.

Heldagslegestue betyder at vi er her hele dagen, dvs. at alle børn modtages og afleveres i legestuen. Vi laver ca. 2 gange årligt en aktivitets kalender, så forældre kan følge med i alle de sjove og spændende ting vi laver sammen med børnene. Alle aktiviteter er målrettet børnene og tager udgangspunkt i de 6 læreplanstemaer.

Vi tager på ture ”ud af huset” f.eks. på besøg hos bageren, eller ud i skoven. Vi deltager i arrangementer som ”dagplejens dag”, jul i kirken/på Kornumgård, Brønderslev marked, ”bamsedag” på biblioteket mm. De store børn (2 år) får et tilbud om at medbringe en madpakke hjemmefra, da det er en rigtig god læring til deres start i børnehave.

Herudover har vi tilbud om at gå til gymnastik på Søndergadeskole 1 gang om ugen. Her er der rig mulighed for at børnene får brugt kroppen. Vi løber, hopper, kravler over forhindringer, spiller bold mm.  Det er en fantastisk dag, hvor børnene rigtig får lov til at udfolde sig motorisk, samt får brændt en masse krudt af.

Så har vi en aftale med bogbussen ca. 1 gang om måneden, hvor den kommer og holder ved søndergadeskole. Her har børnene mulighed for at lege og læse inde i bussen, samt låne bøger med hjem.

Ved at vi mødes ofte, lærer børnene hinanden og os voksne rigtigt godt at kende og det giver tryghed. Selvom vi har fået gæstehuset vil det stadig forekomme at børnene skal i gæstedagpleje hos en anden dagplejer, derfor vægter vi højt at mødes, så vi alle kender hinandens børn og børnene kender alle os voksne.

 

Opdateret 11. maj 2022