Naturens dag

Naturens dag

 

Temaet for Naturens dag i år er “Mærk naturen”. Vi skal mærke naturen med alle vores sanser. I dag vil vi bruge vores høresans, synssans og følesans. Vi starter med at sidde helt stille og lytte. Vi kan høre fugle, en hane det galer og en flyvemaskine. Vi lytter til lyde på telefonen og skal gætte, hvilket dyr, vi kan høre.

 

Derefter er det synet, vi skal teste. Vi ligger på ryggen og kigger op i skyerne. Vi har lavet små kikkerter af toiletpapirsruller, og så skal vi kigge efter skyer, flyvemaskiner og fugle.

 

 

Den sidste sans vi skal teste i dag er følesansen. Vi starter med at få bind for øjnene, og derefter skal vi gætte den ting vi får i hånden. Vi tester æble, kartoffel, gulerod, sten,  gren og pind. Æblerne bliver hurtigt spist, så vi fik også lige testet smagssansen 😊😊

 

Vi slutter med mudderfodbad. Først går vi i bare tæer  på det kolde dugvåde græs og derefter  træder vi op i  mudderbadet og går videre på et stykke papir . På  papiret kan vi se vores fodspor. Efter lang tids leg i mudderet får vi et dejlig varmt fodbad.

 

 

Formiddagen slutter med en kraftig regnbyge, så vi får også mærket regn på kinder og i håret.

 

September 2019

 

 

 

Opdateret 25. september 2019