Krudtuglerne


Velkommen hos Krudtuglerne.

Gitte Pedersen

Dorthe Sørensen

Lone Klausen

Jette Nørgaard

Tove Starcke Thomsen 

Trine Frederiksen

Line Guldborg Pedersen

 

Vi er en gruppe på 7 dagplejere. Vi er meget forskellige, men har et godt samarbejde og respektere hinandens ideer, initiativer og måder at arbejde på. Vi laver en aktivitetsplan hvor vores aktiviteter i legestuen, tager udgangspunkt i den pædagogiske læreplan. Vores aktivitetskalender er synlig her på hjemmesiden under Krudtuglerne, og vi dagplejere har den hængende hjemme på vores opslagstavler.

Ellers er vi en gruppe der meget gerne mødes på kryds og på tværs, og får arrangeret små ture til skov, strand og på legepladser i de uger hvor vi ikke er i legestuen.

Vores legestue er heldags hver 14. dag hvilket vil sige, at vi modtager børnene fra morgenstunden og at de afhentes her igen om eftermiddagen. Børnene lærer på den måde de andre dagplejere og deres børn at kende. Det giver børnene stor tryghed i forhold til gæstepleje. Børnene lærer at begå sig i en større forsamling og forholde sig til flere voksne.

I legestuen vægter vi at der er tryghed og nærvær for børnene, og at vores dag starter op i et stille og roligt tempo. Hvor børnene tages godt imod, og får lov til i ro og fred at tage hul på dagen.

Opdateret 11. maj 2022