På besøg hos Falck

Så har vi i Krudtuglerne endnu en gang, haft en oplevelsesrig formiddag på Falck stationen.

 

 

Det er rigtig spændende at få lov til at komme ind i garagen, og både se og røre ved de store brandbiler. Den flinke Søren brandmand fortalte om, hvad en brandmand laver, og alle børn lyttede opmærksomt, og fulgte godt med, da han begyndte at tage tøjet på, med både støvler, bukser, jakke, handsker og hjelm. Og de børn som havde lyst, fik lov til, at røre ved  handskerne og prøve den store hjelm. 

 

Så kom det store øjeblik, hvor brandbilen skulle køres ud i gården, og de børn som havde lyst, måtte køre med på turen, mens vi andre vinkede til dem. Og mega sejt var det, da de blå blink og sirenen blev tændt. Babu babu babu, nogle børn måtte lige holde sig for ørerne.

 

 

Ude i gården viste Søren brandmand, hvordan den lange slange kan rulles ud, og sprøjte med vand. Sådan en slange er meget tung, men heldigvis var der mange børn, som stod i kø, for at hjælpe ham. 

 

Formiddagen sluttede af med, at vi fik lov til, at komme ind i ambulancen og se alt det spændende udstyr, sådan en har. Men pludselig skulle ambulancen ud at køre, og vi nåede lige at se den køre afsted, inden vi gik hjem efter en spændende formiddag. 

 

 

 

Opdateret 31. august 2018