Hjallerup By

Velkommen til den kommunale dagpleje i Hjallerup

Vi er 4 grupper: Anemonen, Mælkebøtten, Smørblomsten og Tusindfryd

Legestue:
Vi går i legestue på Præstevænget 4. Her har vi et rigtig fint hus, hvor vi kan mødes og lave forskellige ting med børnene.
Vi har et godt køkken, hvor vi kan lave mad. Der er flere små rum, så vi kan dele os op og lave forskellige lege/aktiviteter. Bl.a. et rum hvor vi kan lave forskellige motoriske aktiviteter som børnene elsker.
Vi har en stor have (indhegnet) med sandkasse, gyngestativ og kæmpe græsplæne til leg og boldspil. På terrassen har vi bord-/bænkesæt, så maden også kan nydes udenfor.

Årlige fælles traditioner :

Børnehavebesøg: Vi tager på skift på besøg i byens 3 børnehaver. Vi mener, at det skaber en tryghed for børnene den dag de skal starte i børnehave.

Dagplejedag: 2. onsdag i maj er der dagplejedag. (En dag der fejres i mange kommuner rundt om i Danmark). Denne dag har vi altid et fælles arrangement i byen hvor vi hygger os sammen. Vi skiftes gruppevis til at arrangere formiddagen.

Markedstur: Markedsudvalget inviterer os i familie teltet en formiddag, hvor vi synger, ser underholdning og får kagemand.

Jule-udeliv: Vi mødes alle til julehygge den første onsdag i december. Det kan være nissemor der underholder eller at vi skal finde julemanden. Vi skiftes gruppevis til at stå for dagen.

Julegudstjeneste: Menighedsrådet henter os alle i bus og bringer os til kirken, hvor præsten med dukketeater fortæller juleevangeliet..

Mange hilsner fra alle de kommunale dagplejere i Hjallerup - et godt pædagogisk tilbud til jeres barn.

 

Opdateret 22. august 2018