Halloween pynt og udstilling

Halloween pynt og udstilling.      Oktober 2018

 

Mål: Jeg vil med mine dagplejebørn lave forskelligt pynt til halloween. Pynten skal udstilles i baggangen, hvor forældre hver dag kan følge med i processen.

 

Hvorfor: Halloween vinder mere og mere ind i Danmark, og det er snart en naturlig del i vores samfund. Vi kan her boltre os med spøgelser og græskar, og det er  spændende at snakke om det uhyggelige og mystiske med børnene.

 

Dokumentation: Jeg tager billeder og vi udstiller alt det vi laver. Børnene skulle gerne fortælle om spøgelser og edderkopper til deres forældre.

 

Hvordan: Vi har hver dag en plan til en ny figur/ting til vores udstilling. Jeg har indkøbt forskellige materialer.

 

Udviklingområder: Vi kommer faktisk omkring de fleste af læreplanstemaerne ved dette projekt. Halloween er en kultur i Amerika som vi er ved at tage godt imod i Danmark. Vi taler om de ting vi laver og bruger vores finmotorik i fremstillingen af de forskellige ting. Vi har været ude og finde græskar og de små plastik edderkopper ser helt ægte ud.

Vores taktile sanser bliver vagt ved penselstrøg under fødderne og børnene er aktive i hver en proces.

 

Evaluering: Vi bruger uge 42 og derefter vil vi lave enkelte ting, som kommer med på en samlet udstilling i baggangen, frem til den 31 okt.

 

 

 

  

Opdateret 12. november 2018