Oktober 2019

  

Oktober 2019

 

Tema krop og bevægelse, natur og natur fænomener

 

Vi har i oktober haft en lærerig måned. Sidst i oktober er det halloween, hertil har vi haft fokus på lidt uhygge og kreativ gøren. Vi har leget spøgelser og har lavet forskellige slags af skumklude og æggebakker. Vi har udhulet græskar, samt samlet pyntegræskar i haven. Børnene er endvidere blevet fanget af edderkopper, det var et stort hit, ( se lamineret billede) .

Oktober er en skøn måned, hvor vi alle har flyverdragter og varmestøvler på ude. Det er motorisk udfordrende at bevæge sig i det store overtøj, især de små skal øve sig i at komme på og af scootere med det ekstra tøj på.

Oktober er også en måned hvor der er plads til inde hygge, og vi har bagt og lavet om i legeværelset.

Den 26. tog vi på udflugt til Action House i Løkken, der var i alt 56 med, både forældre og søskende og alle os i Stenum dagpleje gruppen. Her legede vi først i legeland, og derefter sang vi tre sange, inden det var tid til frokost. Alle spiste fra den fine buffet, og det var så lækkert.

Ca. kl. 12 tog alle hjem til en velfortjent middagslur, måske også til forældrene… Vi havde en fantastisk tur, hvor fællesskabet var i højsædet og forældre og dagplejere kunne snakke på tværs af dagplejehjem.

Vores nye barn Mynthe har været på besøg et par gange, og hun synes alt er spændende i dagplejen. Mynthe starter mandag den 4 nov.

Når vi får besøg af nyt barn, så er der jo en der stopper, og Jamie er så klar til at starte i børnehaven den 1 nov.

Vi ønsker Jamie en god tid i børnehaven, og vi vil glæde os til at besøge ham deroppe.

 

Dorte Egebak Thaagaard

 

 

Opdateret 15. november 2019